30 april, segt

Låt: Stay the night - Alcazar 
Har gjort: Suttit vid datan, kollat på tv. 
Ska göra: klä på mig. antar jag. 
Humör: depp-tråk 
Klädsel: filt. och lite under 
Tv-titt: Ugly Betty, Vänner, Top Model 
Film: Lilla Sjöjungfrun imorse 
Vårkänsla: Solen är framme! 
Ord: Pjö 
Snyggo: Inte jag :< 
Citat: - 
Beroende: HD 
Plugg: Nepp! hahaha 
Skummis: Jossan O.o som inte svarar på sin telefon 
Händelse: Tja, valborg i guess.. 
Längtan: Inget :(
 Vill ha Behöver ha: Nya kläder ffs! 
Fuckface: Valborg

=^.^=

Sitter invirad i en filt i soffan. Funderar på att klä på mig nåt vettigt, trycka i mig lite tabletter och försöka gå ut, ta en promenad. Men jag orkar inte. Sitter kvar i soffan och segar. ***** Jag vill ju ut! Men vad ska jag göra ute, ensam? Jag har ont i magen och mår illa. Jag ska ringa mamma efter Vänner och Top Model, så kanske jag möter henne när hon kommer hem. PUZ :*

21 april

Koffein och Clowner

 

När jag vaknade imorse, tänkte jag direkt sätta mig framför datorn. Men så, kom magvärken. Första reaktionen var att det skulle vara mensvärk, men pga att vi ska simma med skolan på torsdag tar jag uppsjutningspiller, så det kunde det inte vara. Jag låg kvar en liten stund, men sen var jag tvungen att gå på toa. Väl där kom jag på att klockan var halv 7, och att jag faktiskt hade vaknat av mig själv. Nästan. Solen lyser in genom mitt fönster, för persiennen är trasig längst ned. När jag är klar på toa, går jag tillbaka till sängen och lägger mig ner i fosterställning. Det hjälper inte, men jag vet inte vad jag ska göra. 

Tillslut går jag upp och bestämmer mig för att jag faktiskt ska må bra idag och att jag ska till skolan. 

Väl i skolan sitter jag och väntar på att dagen ska ta slut, till klockan ska slå 2 och hem direkt. Men icke sa nicke. Vid lunch kommer beskedet: Vi har SO-prov. Jag dör flera gånger om, och min underbara eftermiddag förstörs totalt. 

På lunchrasten drar jag och Jossan till Coop för att shoppa. Jag köper lite godis (bara jordgubbskulor) och en energidryck. Ifall att. Jag brukar ju inte dricka det eftersom jag vet att det är dåligt för kroppen, men...vid speciella tillfällen är det okej, antar jag. 

Sen har vi musik, som jag denna vecka är vid medvetandet på. Jag har godispåsen i ena fickan och burken i andra. När vi kommer tillbaka till skolan är Jenny borta. Hon kommer runt 10 minuter för sent, och några har redan hunnit sticka. 

Provet går sisådär, alla andra kunde grymt mycket och jag var trött så jag kanske framstod som dum och opluggad, vilket jag till viss, liten del, var. Till skillnad mot vissa andra.

När klockan blir halv 4 rusar jag ut till tunnelbanan, och häller i mig energidrycken  girigt. 

På dansen gör vi en ny dans, som fortsätter från den gamla. Vi ska vara läskiga clowner med utkletat smink, och jag älskar idén. Jag och Emelie, de talanglösa, ska skoja runt i början istället för att göra cirkuskonster som alla andra. 

 

Inorgon blir det skola från 10.15 till 21.00, vilken dag! Men såna dagar brukar bli ganska kul.

 

Love, FridaInaktiv jävel

Förlåt alla underbara bloggläsare, förlåt att jag är en sådan inaktiv jävel här. 
Nu lååååvar jag att jag ska börja blogga igen. Alternativt dissa den helt, men då säger jag till innan! :D

Puss på er! :*

RSS 2.0