21 april

Koffein och Clowner

 

När jag vaknade imorse, tänkte jag direkt sätta mig framför datorn. Men så, kom magvärken. Första reaktionen var att det skulle vara mensvärk, men pga att vi ska simma med skolan på torsdag tar jag uppsjutningspiller, så det kunde det inte vara. Jag låg kvar en liten stund, men sen var jag tvungen att gå på toa. Väl där kom jag på att klockan var halv 7, och att jag faktiskt hade vaknat av mig själv. Nästan. Solen lyser in genom mitt fönster, för persiennen är trasig längst ned. När jag är klar på toa, går jag tillbaka till sängen och lägger mig ner i fosterställning. Det hjälper inte, men jag vet inte vad jag ska göra. 

Tillslut går jag upp och bestämmer mig för att jag faktiskt ska må bra idag och att jag ska till skolan. 

Väl i skolan sitter jag och väntar på att dagen ska ta slut, till klockan ska slå 2 och hem direkt. Men icke sa nicke. Vid lunch kommer beskedet: Vi har SO-prov. Jag dör flera gånger om, och min underbara eftermiddag förstörs totalt. 

På lunchrasten drar jag och Jossan till Coop för att shoppa. Jag köper lite godis (bara jordgubbskulor) och en energidryck. Ifall att. Jag brukar ju inte dricka det eftersom jag vet att det är dåligt för kroppen, men...vid speciella tillfällen är det okej, antar jag. 

Sen har vi musik, som jag denna vecka är vid medvetandet på. Jag har godispåsen i ena fickan och burken i andra. När vi kommer tillbaka till skolan är Jenny borta. Hon kommer runt 10 minuter för sent, och några har redan hunnit sticka. 

Provet går sisådär, alla andra kunde grymt mycket och jag var trött så jag kanske framstod som dum och opluggad, vilket jag till viss, liten del, var. Till skillnad mot vissa andra.

När klockan blir halv 4 rusar jag ut till tunnelbanan, och häller i mig energidrycken  girigt. 

På dansen gör vi en ny dans, som fortsätter från den gamla. Vi ska vara läskiga clowner med utkletat smink, och jag älskar idén. Jag och Emelie, de talanglösa, ska skoja runt i början istället för att göra cirkuskonster som alla andra. 

 

Inorgon blir det skola från 10.15 till 21.00, vilken dag! Men såna dagar brukar bli ganska kul.

 

Love, FridaKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0