Deckaren

Lite smakprov från min deckare :)

"Rolf var på väg till biltvätten på Statoil. Han hade en ledig dag från jobbet, solen sken, fåglarna kvittrade och han var glad. Inget skulle kunna rubba hans glada humör den dagen. Han svängde in mot biltvätten på hörnet vid Rådmansgatan, det var lång kö. Dock var detta inget han störde sig på, utan väntade snällt i kön.

När biltvätten var klar, bilen var skinande som ny, körde han mot Konsum för att köpa middagsmat. Han skruvade upp volymen på radion, som alltid rix fm, när en ABBA-låt kom. Rolf åkte sedan till Humleparken. Han satte sig på en bänk och njöt av solen och en kanelbulle. Parken var stor och Rolf såg många hundar under den kvarten han sitter där. Tillslut åkte han hem.

Följande dag åkte Rolf till jobbet. Det fanns fortfarande inte mycket att göra, så eftermiddagen spenderades i fikarummet med Urban, Ragnar och Fritiof. De diskuterade angående om hallon är en frukt eller ett bär. Ragnar envisades med att det var en egen sorts, något mittemellan, men det köpte inte Urban. Fritiof tyckte att det var en uppfattningsfråga, och helt inviduellt vad man tyckte. Rolf tyckte att Fritiofs svar var mesigt.

Klockan två åkte Rolf hem. Han skulle göra i ordning sig inför fredagskvällen med grabbarna; Urban, Ragnar och Fritiof."


Kommentarer
Postat av: abby babby

Rolf såg många hundar under den kvarten han sitter där.

Ville bara flika in med en rättning. Tempus,tempus. Du har skrivit berättelsen i dåtid och sen kommer ett nutidsord (sitter). man märker oftast inte sånt när man själv läser, men andra hittar det.

2009-02-27 @ 17:06:09
Postat av: Fridde

mjo, jag vet, och har andrat det nu ;)

2009-03-01 @ 14:53:18
URL: http://spacefish.blogg.se/
Postat av: Olivia

Hemskt syrran, hemskt...

2009-03-08 @ 14:55:52
URL: http://milkface.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0